Koskaan Tiilimäen Titaanin historiassa joulunalus ei ole ollut yhtä kevyt kuin tänä vuonna. Kausi 2015 meni mukavasti omia ennätyksiä rikkoessa ja tahti vain kiihtyy tulevalla kaudella. Päätavoite on yhä Joroisten puolikkaalla, mutta nyt myös Tahkon täysmatka on alkanut kutkuttaa mieltä. Sieltä pitäisi irrota alle 11 tunnin aika. Mikään muu ei riitä ensi kesänä. Personal Trainer -opiskelut ovat edenneet hyvässä hapessa ja plakkarissa onkin jo hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajan todistukset.

tammi_1.jpg

Inka oli kannustamassa isiä Yyterin puolikkaalla maratonilla.

Uusi vuosi tuo mukanaan ainakin itsensä markkinoinnin opettelua sekä toteutusta, sillä tarkoitus on aloittaa asiakashankinta täydellä teholla 4. tammikuuta. Muutama asiakas toki jo on, ja mikä parasta, heillä on erilaiset tavoitteet. Oma neljän viikon treenikalenteri on viittä vaille valmis. Muutama ensimmäinen viikko painottuu fillariin ja untiin, sillä 11. tapaan ortopedin, jonka kanssa käymme läpi polvesta otetut magneettikuvat. Tähystys ja polven putsaus odottelevat kulman takana, mutta eivät uhkaa kevään juoksuja - toivottavasti.

Vuoden 2015 viimeisten viikkojen aikana tuli pohdittua paljonkin Personal Training -työtä ja sen yllättävän vastuullista olemusta. Miten motivoida sekä itsensä että asiakkaansa päivästä toiseen yhä uuteen nousuun. Miten perustella asiakkaalle, että leivän puputtamisen voi korvata kaurapuurolla tai että aamulenkki on krapulaa parempi vaihtoehto. Aaltomaisesti vellovan epävarmuuden keskellä seisoo kuitenkin tukevanoloinen majakka, jonka valo ohjaa ajatuksia kohti tyyntä. Ajatus merkityksellisestä työstä saa epävarmuuden haihtumaan, ja kunhan asiakkaan kanssa pääsee tositoimiin, työ alkaa tuottaa hedelmää. Onnistunut asiakassuhde on win-win -tilanne, jossa asiakkaan terveys ja kunto paranevat samalla, kun PT nauttii nähdessään työnsä tuottavan iloa ja onnistumisen tunteita.

Vuosi 2016 tulee olemaan haastava myös siltä osin, että sen ensimmäiset 222 päivää vietetään ilman alkoholia. Mutta tuosta katastrofista enemmän seuraavassa blogissa.

Treeniterveisin
Tiilimäen titaani